Centar za urogenitalnu i rekonstruktivnu hirurgiju

Da li bismo mogli da budemo više ponosni, jer zahvaljujući Prof. dr Miroslavu Đorđeviću, iz ove oblasti možemo da pružimo najbolje usluge na svetu?

Glavno polje aktivnosti Centra je tretman raznovrsnih urođenih i stečenih anomalija genitalija, kao i operacije promene pola. Zadovoljstvo svakog pacijenta u svim aspektima je primarni cilj, zbog čega nastojimo da pacijentima pružimo najbolje što operacija može da ponudi.

Urogenitalna i rekonstruktivna hirurgija je oduvek bila veliki izazov zbog činjenice da se pridaje veliki značaj funkcionalnim i estetskim aspektima organa i genitalija u celini. Tokom posledniih decenija objavljuju se mnoge nove operativne procedure i njihove modifikacije za lečenje urođenih i stečenih anomalija. Na osnovu utvrđenih principa rekonstrukcije radimo na prilagođavanju rastućih zahteva, novim tehničkim izazovima i njihovim modifikacijama, dugoročnim rezultatima i pitanjima u ovoj subspecijalnosti.

Razvili smo široku mrežu profesionalne saradnje širom sveta, sa mnogim bolnicama i medicinskim centrima za urologiju i rekonstruktivnu hirurgiju, stručnjacima za operacije genitalija i promene pola.

Redovni gosti na našim radionicama i predavanjima su eksperti u mnogim oblastima genitalne hirurgije. Mnoge kolege iz različitih zemalja i institucija dolaze da vežbaju i uče kod nas, držeći jedni druge u toku sa najnovijim dostignućima u lečenju svih genitalnih anomalija i operacija promene pola, kako bi našim pacijentima pružili najbolje što ova oblast danas može da pruži.

 

Više informacija 

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com