CENTAR ZA UROGENITALNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU

Da li bismo mogli da budemo više ponosni, jer zahvaljujući Prof. dr Miroslavu Đorđeviću, iz ove oblasti možemo da pružimo najbolje usluge na svetu?

czugh-1

Glavno polje aktivnosti Centra je tretman raznovrsnih urođenih i stečenih anomalija genitalija, kao i operacije promene pola. Zadovoljstvo svakog pacijenta u svim aspektima je primarni cilj, zbog čega nastojimo da pacijentima pružimo najbolje što operacija može da ponudi.

Urogenitalna i rekonstruktivna hirurgija je oduvek bila veliki izazov zbog činjenice da se pridaje veliki značaj funkcionalnim i estetskim aspektima organa i genitalija u celini. Tokom posledniih decenija objavljuju se mnoge nove operativne procedure i njihove modifikacije za lečenje urođenih i stečenih anomalija.

Na osnovu utvrđenih principa rekonstrukcije radimo na prilagođavanju rastućih zahteva, novim tehničkim izazovima i njihovim modifikacijama, dugoročnim rezultatima i pitanjima u ovoj subspecijalnosti.

Razvili smo široku mrežu profesionalne saradnje širom sveta, sa mnogim bolnicama i medicinskim centrima za urologiju i rekonstruktivnu hirurgiju, stručnjacima za operacije genitalija i promene pola.

Redovni gosti na našim radionicama i predavanjima su eksperti u mnogim oblastima genitalne hirurgije. Mnoge kolege iz različitih zemalja i institucija dolaze da vežbaju i uče kod nas, držeći jedni druge u toku sa najnovijim dostignućima u lečenju svih genitalnih anomalija i operacija promene pola, kako bi našim pacijentima pružili najbolje što ova oblast danas može da pruži.

 

Više informacija 

 

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com