Zatezanje kože stomaka

Opuštena koža stomaka ne mora da bude problem. Naši iskusni estetski hirurzi rešiće vas viška na rutinski efikasan način i na vaše veliko zadovoljstvo.

stomak

 

Ova metoda je neprikosnovena za uklanjanje viška kože i potkožnog masnog tkiva. Nekada se zbog ekstenzivnog uklanjanja viška kože ukaže potreba za transpozicijom (pomeranjem) položaja pupka.

Intervencija se radi u opštoj anesteziji, neophodna je kompletna preoperativna priprema, nije opasna jer se ne ulazi u trbušnu duplju pa samim tim se ne remeti funkcija vitalnih trbušnih organa. U slučaju potrebe može se uraditi u istom aktu rekonstrukcija mišića trbušnog zida koji može biti oslabljen nakon gojaznosti ili trudnoće. Ožiljak je horizontalno postavljen u pubičnoj regiji tako da je sakriven u gaćicama.

U bolnici se ostaje od 48-72h . Potrebno je mirovanje u postelji prvih nekoliko dana. U toku neposrednog postoperativnog oporavka pacijent nosi odgovarajući steznik nekoliko nedelja. Konci se skidaju u drugoj nedelji. Komplikacije koje mogu da se jave se kreću u okvirima komplikacija srednje teških operacija.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com