Uvećanje potkolenica

Slabo razvijeni mišići i mršavost potkolenice više nisu nerešiv problem. Skladna proporcija natkolenice i potkolenice doprinosi lepoti celokupne figure.

potkolenica

 

Ovom estetskom intervencijom izvodi se poboljšanje oblika i postizanje punoće tankih potkolenica, kao i korekcija asimetrije potkolenica nastale kao posledica nekih oboljenja ili povreda. Na sličan način mogu se korigovati i natkolenice.

Rez dužine oko 3 cm načini se na zadnjoj strani kolena, odakle se ispod mišićne fascije na unutrašnjoj strani potkolenice formira prostor u koji se postavi vretenasti silikonski implantat.

Operacija se izvodi u periduralnoj anesteziji i traje oko 1 čas. Konci se uklanjaju nakon 10-14 dana, a fizičke aktivnosti koje zahtevaju napor nožnih mišića, u smislu dugog hodanja ili trčanja treba izbegavati 3-4 nedelje.

Nakon operacije može se javiti otok potkolenice i retki hematomi. Blagi bol i druge neprijatne senzacije prilikom dugog stajanja i napora mogu ponekad potrajati i do dva meseca.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com