Povećanje grudi

Povećanje grudi je jedna od najtraženijih i najpopularnijih operacija u estetskoj hirurgiji. Kod nas je to rutinska operacija koja brzo daje očekivane rezultate.

povecanje

 

Za operaciju grudi pacijentkinje se najčešće odlučuju nezadovoljne veličinom, oblikom ili položajem dojki. Često se ovakve intervencije rade i u cilju rešavanja postojeće, estetski neprihvatljive, asimetrije dojki, zbog gubitka volumena nakon trudnoće i dojenja ili nakon rigoroznih dijeta kada se smanjuje i količina masnog tkiva dojke.

Na prvom pregledu će vaše želje i ciljevi biti u potpunosti saslušani i zabeležni. Potom će detaljnim lekarskim pregledima biti napravljen operativni plan koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama. Na pregledu se pacijent obaveštava o mogucim rizicima i limitima. Naš cilj je da se pacijentu pruže sve informacije da bi imao realnu sliku šta od ovog zahvata može da očekuje. Povećanje grudi se radi implantatima poslednje generacije, različite veličine i oblika.

Operacija grudi se radi u uslovima opšte anestezije, zahteva detaljnu preoperativnu pripremu i postoperativni boravak u našoj bolnici u trajanju od jednog dana. Postoperativni oporavak je kod svake pacijentkinja drugačiji, ali se većina vraća lakšim svakodnevnim poslovima nakon sedam dana. Intenzivnije fizičke vežbe treba izbegavati u periodu od šest nedelja.

Mentor-Logo

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com