Podizanje grudi

Breast-lifting je estetka operacija koja se može raditi i kod malih i kod velikih dojki. Zajedničko kod obe vrste je zadovoljstvo postignutim rezultatima.

povecanje_grudi

 

Vremenom pod dejstvom sile zemljine teže, a usled težine samog tkiva dojke, kao i nakon naglih promena težine, trudnoće i dojenja dolazi do promene veličine, oblika i položaja dojke u odnosu na grudni koš, odnosno dolazi do ptoze, spada, dojke.

Postoji više različitih hirurških procedura kojima je moguće uraditi suspenziju, podizanje, tkiva dojke. Za koju se proceduru pacijenti odlučuju, u dogovoru sa hirurgom, prvenstveno zavisi od kvaliteta i količine tkiva same dojke kao i njenog kožnog pokrivača.

Ovakve intervencije se rade u uslovima opšte anestezije, zahtevaju kompletnu preoperativnu pripremu i postoperativni boravak u našoj bolnici u trajanju od jednog do dva dana. Pacijentkinje se obično, u zavisnosti od operativne procedure, lakšim svakodnevnim aktivnostima vraćaju nakon sedam dana.

Podizanje grudi postiže odlične rezultate kod pacijentkinja sa ptotičnim grudima. Ožiljci blede nakon nekoliko meseci. Jako je važno znati da rezultati ne traju doživotno. Proces starenja, kao i sile gravitacije, trudnoća, promene u telesnoj težini utiču na izgled grudi i mogu zahtevati ponovnu intervenciju.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com