Asimetrija grudi

Kod svake žene dojke su prirodno asimetrične, te stoga rešavanje ovoga problema predstavlja vrhunac estetske hirurgije dojki.

asimetrija

Različiti faktori dovode do nerazvijenosti ili nedovoljne razvijenosti jedne dojke, prekomerne razvijenosti suprotne ali i drugi faktori kao što su deformiteti grudnoga koša mogu da rezultiraju asimetrijom dojki. Kombinacijom tehnika za hirurško povećanje i smanjenje dojke, rešenje ovoga problema postaje stvarnost.

Na pregledu se pacijent obaveštava o mogućim rizicima i limitima. Naš cilj je da se pacijentu pruže sve informacije da bi imao realnu sliku šta od ovog zahvata može da ocekuje. Obim i kompleksnost ove procedure zavise od individualnih faktora kao što su godine, veličina i obim grudi, kao i eventualnu potrebu za implantatima.

Ovakve intervencije se rade u uslovima opšte anestezije, zahtevaju kompletnu preoperativnu pripremu i postoperativni boravak u našoj bolnici u trajanju od jednog do dva dana. Pacijentkinje se obično, u zavisnosti od operativne procedure, lakšim svakodnevnim aktivnostima vraćaju nakon sedam dana.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com