Podmlađivanje lica liposkulpturom

Ukoliko želite vedriji i zdraviji izgled lica, vraćene konture i povećan volumen, ublažene i ispeglane bore, ovom intervencijom ćete ostvariti svoje želje.

podmladjivanje-lica

 

Smanjenje elastičnosti kože i opuštanje lica, pojava bora, naglašavanje prirodnih nabora lica i menjanje konture lica predstavljaju znakove starenja. Liposkulptura lica predstavlja estetsku intervenciju tokom koje se masno tkivo uzima sa mesta na telu gde ga ima u višku (kukovi, bedra, stomak) i ubrizgava u područja gde nedostaje.

Prilikom zahvata liposkulpture lica vršimo preoblikovanje lica, korekciju asimetrije, neravnina, dubokih bora oko nosa i usana kao i podebljavanje tankih usana i jagodica, a pacijenti se najčešće odlučuju da urade i liposkulpturu vrata i dekoltea.

Tankim kanilama za liposukciju aspirira se potrebna količina masti, najčešće sa podbratka, butina ili trbuha i nakon pripreme ubrizga potkožno u više slojeva na željeno mesto. Procedura obično traje 30-45 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Jedan dan nakon intervencije potrebno je uzdržavati se od prekomerne mimike lica.

S obzirom na nepredvidivi stepen resorpcije masnog tkiva, postupak ponekad treba ponoviti nakon izvesnog vremena da bi se dobio bolji i trajniji rezultat. Retke komplikacije mogu biti blagi otok i retki hematomi.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com