Korekcija ušiju

Remodeliranje ušne školjke se može primeniti na pacijentima svih uzrasta i životnog doba. Ovu intervenciju radimo sa velikim uspehom, da biste se vi osećali i izgledali bolje. 

usi

 

Ovom intervencijom se obično prominentne (klempave) uši približe glavi ili se redukuje veličina ušne školjke. U najvećem delu sa radi kod dece od 4-14 godina ali se radi i kod starijih.

Za intervenciju se treba odlučiti tek kada dete (pacijent) počne da se oseća neprijatno sa takvim ušima, jer tada dete bolje sarađuje u toku intervencije i ima više motivacije. Dakle, nikako se ne odlučujte za intervenciju vašeg deteta ako dete nije zainteresovano!

Operacija se najčešće radi u lokalnoj ansteziji ali u dogovoru sa hirurgom operacija se može izvršiti i u opštoj anesteziji naročito ako je dete malo. Intervencija traje dva sata i nakon toga su pacijenti spremni za polazak kući osim ako je pacijent rađen u opštoj anesteziji. Odmah nakon završetka intervencije plasira se elastični zavoj koji se nakon nekoliko dana smanjuje a definitivno skida nakon 7 dana. Prvih nekoliko dana se javlja bol koji se eliminiše analgeticima. Konci se skidaju nakon dve nedelje.

Stariji pacijenti se mogu vratiti poslu nakon pet dana, deca moraju malo duže da se čuvaju naročito u igri sa drugom decom.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com