Korekcija usana

Iskustvo i veština naših estetskih hirurga vratiće vašim usnama sjaj i svežinu, Ili će ih povećati, oblikovati i definisati da izgledaju onako kako želite. Samo recite.

usne

 

Vrlo često pacijenti se obraćaju hirurgu sa pitanjima vezanim za podebljavanje, popunjavanje ili povećavanje punoće gornje, donje ili obe usne. Postoji nekoliko mogućnosti kojima se ovi problemi mogu rešiti, a koja će se procedura upotrebiti zavisi od zajedničkog dogovora pacijenta i hirurga.

Ova procedura se može raditi u lokalnoj ili opštoj anesteziji u zavisnosti od želje pacijenta, i shodno tome zahteva različitu preoperativnu pripremu kao sto je različit sam postoperativni oporavak. Operativnim putem moguće je povećati samo veličinu rumenila usne, ali ne i dobiti na njenom volumenu. Pored operativnog postupka usnu je moguće podebljati i različitim filerima pri čemu je moguće ili samo naglasiti ivicu usne ili povećati njen volumen, odnosno dobiti na punoći. U koliko se naglašava ivica usne ujedno dolazi do blagog razvlačenja kože gornje i donje usne pri čemu se znatno mogu ublažiti i sitne bore u koliko postoje u ovoj regiji.

U našoj bolnici koriste se fileri u čijoj je osnovi hijaluronska kiselina (Puragen, MENTOR), a dužina efekta je od šest meseci do godinu dana a sam efekat nestaje naglo.

Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje nekoliko minuta, neposredno postoperativno dolazi do pojave otoka u regiji u kojoj je plasiran filer, tako da se preporučuje par dana stavljati hladne obloge na usne, a konačni efekat se vidi najčešće nakon četiri dana od intervencije.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com