Korekcija kapaka

Ovo je jedna od natraženijih, najčešćih i najefektivnijih estetskih operacija na licu, kojom se postiže mladalački izgled očnih kapaka i nova svežina lica.

oci

 

Ovom operacijom se koriguju opušteni gornji kapci, kao i kesice koje postoje u predelu donjih kapaka, a daju sve ukupno umoran i stariji izgled pacijentu. Nekada koža na gornjim kapcima može biti u tolikom višku da može dovesti do smanjenja vidnog polja kao i glavobolja koje su posledica napora da se očni kapci drže otvorenim.

Na prvom pregledu će vaše želje i ciljevi biti u potpunosti saslušani i zabeleženi. Potom će detaljnim lekarskim pregledima biti napravljen operativni plan koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama. Preoperativne fotografije se koriste da bi procedura i njen krajnji učinak u potpunosti bile ispraćene i korak po korak objašnjene pacijentu. Na pregledu se pacijent obaveštava o mogućim rizicima i limitima. Naš cilj je da se pacijentu pruže sve informacije da bi imao realnu sliku šta od ovog zahvata može da očekuje.

Blefaroplastika se može obaviti u lokalnoj anesteziji, pri čemu je pacijent svestan, budan i saradjuje sa hirurgom, ali je sve vreme tokom operacije opušten i ne oseća bolove.

Prvih nekoliko dana preporučuje se i spavanje na visokom uzglavlju. Kontaktna sočiva se ne smeju nositi dve nedelje nakon operacije. Nakon skidanja konaca uz blagu korektivnu šminku pacijenti se mogu vratiti svakodnevnim obavezama.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

dusanovic

Dr Aleksandar M. Dušanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalista opšte hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com