Lasersko podmlađivanje kože

Uklonite i ublažite tragove koje vreme i način života ostavljaju na vašem licu. Ovo je trenutno jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana u svetu za podmlađivanje kože.

podmladjivanje

 

Starenje kože je rezultat promene oblika i funkcionisanja dermalnih kapilara, što vodi ka narušavanju razmene materija i trofičnom procesu. Kao rezultat toga, aktivnost ćelija vezivnog tkiva je smanjena, zajedno sa gustinom kolagenih vlakana.

Primena emitovane infracrvene svetlosti Nd:YAG lasera sa određenim parametrima svetlosnog zraka dovodi do fotohemijske reakcije u krvnim sudovima. Tokom ove reakcije svetlosna energija se transformiše u toplotu. Precizno dermalno zagrevanje stimuliše razmenu materija i regenerativni proces, aktivnost fibroblasta odgovornu za produkciju novog kolagena.

Ovom procedurom se postiže vidljivo osveženje kože lica, zajedno sa vratom, donjim vratom, poboljšanje turgora i elastičnosti. Poravnavanje finih bora je vidljivo, kao i redukcija proširenih pora i difuznog crvenila kože. Ova procedura je pogodna kako za žene tako i za muškarce svih tipova kože sa prvim znacima starenja.

Za vidljive rezultate je neophodno više tretmana (obično 5-6) u intervalima od dve do tri nedelje. Konačan rezultat laserskog podmlađivanja se vidi 2-3 meseca nakon poslednjeg tretmana. Rezultati su individualni i zavise od godina pacijenta, tipa kože, stila života itd. Nakon prve serije tretmana preporučuju se tretmani održavanja.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drjasmina

Dr Jasmina Kozarev

Specijalista dermatologije i
laserske dermatohirurgije

drnkojic

Dr Nikola Kojić

Lekar na specijalizaciji plastične,
estetske i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com