Centar za lasersku medicinu

Osnivanjem Centra za lasersku medicinu proširili smo spektar usluga iz oblasti estetike i estetske dermatologije, primenom najsavremenijih laserskih sistema današnjice.

laseri-2

Centar vodi Dr Jasmina Kozarev, prvi srpski dermatolog koja je obavila dermatološku lasersku proceduru i nehiruršku rejuvenaciju, sa doktoratom iz oblasti laserskih vaskularnih procedura, istraživač i inovator na polju dermatologije i laserske hirurgije.

Sa više od 25 godina kliničkog iskustva Dr Jasmina Kozarev je aktivni i vodeći član brojnih internacionalnih stručnih organizacija i predavac po pozivu na na Sharjah univerzitetu, UAE i evropske akademije za lasersku medicinu, LAHA. Redovni je predavač na internacionalnim konferencijama o primeni lasera u dermatološkoj estetici. Autor je tri knjige i preko 50 naučnih radova.

Misija našeg Centra je bezbolna i bezbedna primena dermatoloških i estetskih procedura, uz konstantno praćenje najsavremenih inovacija i trendova i primenu novih metoda i tehnologija.

Najsavremenijim laserima, koji pružaju izuzetne rezultate i efikasnost u odnosu na sve do sada poznate tehnike, tretiramo različite dermatološke i estetske probleme – bore, fleke, kapilare, akne, ožiljke, neželjene dlačice, ali i podmlađujemo, zatežemo kožu lica, vrata i vršimo lasersko oblikovanje tela. Sa velikom efikasnošću uklanjamo i neželjene tetovaže i trajnu šminku.

Ukoliko želite da na efikasan način da prevenirate starenje i rešite neki estetski problem, podmladite kožu ili preoblikujete svoje telo, učinite to najsavremenijim laserskim procedurama i metodama u ST Medica Centru za lasersku medicinu.

 

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com