GINEKOLOŠKA HIRURGIJA

Imamo čast i zadovoljstvo da vam predstavimo nove članove tima i nove vrhunske usluge i operacije u oblasti ginekološke hirurgije.

ginekologija

 

Bolnica ST Medica, i u oblasti ginekološke hirurgije, svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Naš ekspertski tim čine Dr Jelena Kisić, specijalista ginekologije i akušerstva i master laparoskopske hirurgije i Dr sci Milan Milenković, specijalista ginekologije i akušerstva sa doktoratom iz oblasti zamrzavanja i transplantacije jajnika. Dr Kisić i Dr Milenković imaju dugogodišnje internacionalno iskustvo u ginekološkoj hirurgiji uključujući laparoskopsku, histeroskopsku i vaginalnu hirurgiju, kao i transplantaciju genitalnih organa.  

Dr Milenković obavlja sve vidove hiruških intervencija u oblasti ginekološke hirurgije: vaginalna hirurgija, histeroskopska i laparoskopska hirurgija, rekonstruktivne operacije kod spada vagine i materice, estetske operacije spoljašnjih genitalnih organa i vagine. Po potrebi rade se i klasične operacije (otvoreni rez na stomaku).

Dr Kisić je prvenstveno ekspert laparoskopske i histeroskopske hirurgije sa velikim iskustvom i u najnaprednijim i najsloženijim ginekološkim procedurama.

Danas se hiruške intervencije u ginekologiji pretežno izvode minimalno invazivnim hiruškim metodama, odnosno laparoskopski, histeroskopski i vaginalno. Pacijent je tokom operacije u opštoj anesteziji (mada se mnoge intervencije mogu raditi u lokalnoj i regionalnoj anesteziji). Boravak u bolnici ne traje duže od jednog dana, a oporavak pacijenta je brži i odvija se u kraćem vremenskom periodu.

 

drmilan

Dr Milan Milenković

Specijalista ginekologije i akušerstva

drjelena

Dr Jelena Kisić

Specijalista ginekologije i akušerstva

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com