Opšta bolnica ST Medica

ST Medica opšta bolnica je opremljena prema svim standardima koji važe za moderne zdravstvene ustanove, uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.

logo-prijem

ST Medica opšta bolnica je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995. godine.

Krajem 2007. godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu. Bolnica je izgrađena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.

Bolnica se sastoji od: prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu. Sve bolesnicke sobe, intenzivna nega i operacione sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.

Od 2016. godine u sastavu bolnice se nalazi i Beogradski centar za urogenitalnu i rekonstruktivnu hirurgiju, na čelu sa prof. Miroslavom Đorđevićem, koji svojim svojim operativnim radom sa pacijentima i edukativnom delatnošću, daje svetsku prepoznatljivost i ekskluzivnost u ovoj oblasti.

Dobrodošli!

 

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

logo_futer(1)

Kumodraška 241v, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com