Konsultacije i pregledi
Cenovnik

Hirurgija dojke
Estetska hirurgija lica
Oblikovanje tela
Mini invazivna hirurgija
Genitalna hirurgija
Transplantacija kose

Plastična hirurgija

Plastična hirurgija će učiniti da bolje izgledate, da se bolje osećate, uopšte doprineće poboljšanju kvaliteta Vašeg života. Studije su dokazale postojanje veoma jake veze izmedju plastične hirurgije i pojačanog samopouzdanja.

Hirurzi kažu da su najbolji kandidati za estetske operacije pacijenti, žene i muškarci, koji su psihički zdravi, psihološki stabilni sa realnim očekivanjima koji zbog svog novog izgleda očekuju da se osećaju bolje. Psihološki gledano estetska operacija je deo paketa, odnosno ako je sve ostalo u redu, ako je pacijent zdrav i stabilan i samo misli da stari prebrzo, onda će takva operacija biti pun pogodak.

Trend u savremenoj plastičnoj hirurgiji je takozvano oduzimanje godina. Ne postoje godine za koje bi se moglo reći da su prave za operaciju - sve zavisi od individualnih predispozicija pacijenata.

Pre nego što se odlučite za intervenciju obavezno popričajte sa Vašim hirurgom o tome šta Vi očekujete i kakav će rezultat biti.

Kada hirurg od pacijenta sazna njihove želje, mora sebi postaviti dva pitanja: Može li ispuniti njihova očekivanja i može li to sigurno učiniti? Ako je jedan od odgovora “NE” onda ne treba raditi operaciju.

Ako mislite da je lepim i atraktivnim ljudima lakše u životu, u pravu ste. Istraživanja su pokazala da zgodni ljudi imaju prednost u odnosu na one prosečnog izgleda. U ovom našem svetu izgled je važan. Možda to nije pošteno ali je istina. U svakom aspektu vašeg života važno je kako izgledate.

Hirurzi na sve ovo dodaju da pacijentova očekivanja moraju biti realna i da plastična hirurgija ne može rešiti sve njihove probleme.